Примоболан 100мг-10мл

105,00 лв. 115,00 лв.
  • Марка: Balkan pharma
  • Кат. номер: 008
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Primobol (Balkan Pharmaceuticals) е стероид с умерено анаболно действие с дълготраен ефект. Препаратът е доста ефективен и относително безвреден не само за мъжете, но и за жените, занимаващи се със спорт. При бодибилдинга се използва основно в курсове за сушене (като основа), по-рядко в курсове за набиране на маса (като компонент). PRIMOBOL (BALKAN PHARMA):

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ Активното вещество на лекарството е стероидът метенолон енантат, който е производно на дихидротестостерона. Формулата е модифицирана, за да се намали първоначално високата андрогенна активност (до 44% от тази на ендогенния тестостерон). Като резултат е получен по-скоро уникален стероиден хормон, който днес се радва на голямо търсене както в традиционната медицина, така и в силовите спортове. Първите аналози на съвременната версия на Примобол от Балкан Фарма са пуснати в продажба (в САЩ и Европа) през 70-те години на миналия век. Въпреки първоначалната си медицинска цел, те бързо придобиват популярност като спортна добавка. Самият Арнолд Шварценегер използва метенолон енантат (в допълнение към метандинона) за да стане по-атлетичен и за да запази постигнатите резултати.

КАКВИ ПОЛЗИ ИМАТ ЗА СПОРТИСТА ЕФЕКТИТЕ ОТ ТОЗИ СТЕРОИД? Primobol Balkan Pharma има множество ефекти, но преди всичко насърчава качествения растеж на мускулите. С негова помощ наистина е възможно да се изгради твърда и релефна мускулатура. Може да се регистрира и увеличаване на работоспособността и ускоряване на процесите на възстановяване. Ефектът на лекарството може да се характеризира като лек, поне в сравнение с други инжекционни стероиди, които имат различни ефекти. Важно е че Примобол почти няма странични ефекти. Дори при висока доза, рискът от андрогенни странични ефекти остава нисък и естрогенните или прогестагенните ефекти са напълно изключени. В допълнение, лекарството няма токсичен ефект върху черния дроб и почти не потиска ендогенната секреция на тестостерон. По ниво на безвредност с това лекарство може да се сравняват само аналозите му, имащи същото активно вещество или продуктите на основата на оксандролон - анавар. Курс на приложение и средната доза примоболан, препоръчвана при мъжете, е 200-400 mg (2-4 ml) на седмица, а на жените - 50-100 mg (0,5-1,0 ml) на седмица. Оптималните дози за спортистите и спортистките се избират индивидуално, въз основа на факторите за толерантност към активното вещество и опита със спортната фармакология. Курсът с Primobol може да продължи безпроблемно в продължение на 8 седмици (в рамките на 4-12 седмици), което в повечето случаи е достатъчно за проявяване на пълния спектър от ефекти на препарата. Като правило, метанолоновият енант не се използва повече, поради страх от преминаване на положителното действие към странични ефекти. Максималните резултати за спортиста ще може да се постигнат не чрез злоупотреба със стероида, а най-вече при комбинираното му приложение. Primobol Balkan Pharma без последствия се комбинира с разнообразни спортни препарати: от тестостеронови естери до инжекции от станозолол – виснтрол.