Winstrol/Stanozolol/Стромба 100бр

60,00 лв.
  • Марка: Desma
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Произходът на продукта Stanozolol на Desma произлиза от дихидротестостерон (биологичната активна форма на тестостерон в човешкото тяло). В сравнение с ендогенен тестостерон тя притежава намалена андрогенна активност (30%), но анаболната и активност е увеличена (320%). Също така има много добро свойство да е антагонист на прогестерон. Отзиви от практиката на прогестогени стероиди показват, че се противопоставя на действието на нандролон.

 

Winstrol Desma Таблетки  - не ароматизираш анаболен стероид, който не води до задържане на вода, натрупване на мазнини, образуване на генекомастия, защото няма обособен андрогенен ефект. 

Stromba Desma 10mg се препоръчва, както за професионалисти така и за начинаещи, но също така и за жени.

 

Единственото нещо, което трябва да се подчертае е, че жените трябва да избягват високи дози, за да се избегнат последици за здравето и външния вид, препоръчва се намалена доза: развитието на вирилизация е трудно да се развие в доза не по-голяма от 10 мг на ден.

 

Winstrol/Stanozolol таблетки (10 мг) от Desma насърчава анаболизма в мускулите. Основните ефекти на лекарството, включват: качествен мускулен растеж, ефект от изгаряне на мазнини, отстраняване на излишната течност, бързо мускулното възстановяване, голямо увеличение на силата и издръжливостта.

 

  • При прием на таблетки стромба се усеща увеличаване в апетита, но се намалява и нивото на SHBG (хормон свързващ глобулина) до 50%.

 

Това лекарство има малка вероятност да осигури максимални резултати в увеличаването на мускулната маса например като метан или анадрол, но ефективно се проявява при покачването на чиста мускулна маса, която се използва за постигане на регулярна основа.

 

Важно е да се отбележи, че първото лекарство с основа станозолол е въведено през 1962 г. и през последното десетилетие стероида се оказа не само много ефективен, но доста безопасен, за разлика от други популярни анаболни стероиди, поради тези негови функции си остава един от най-търсените анаболни стероиди от спортистите днес.

 

Съхранявайте Winstrol Tablet Desma при температура не по-висока от стайна, на тъмно и сухо място, далеч от достъпа на деца и домашни животни.