Anapolon 50/ Анаполон 50мг 20 tab/20 таблетки

50,00 лв.
Ново
  • Марка: AbdiIbrahim
- +
добави в количката
Моля, изберете:

 


Anapolon е ефективен стероиден препарат с висока анаболна активност с активното вещество - оксиметолон. Той се прилага ефективно в спортната практика с цел максимален мускулен растеж, бързо увеличаване на силата и дори подобрение на хематопоезата.

Турският аптечен Anapolon 50mg произведен от Abdiibrahim е широко известен в спортните среди.

Какво представлява Анаполон 50 mg  Активната съставка на този стероид е оксиметолон - дихидротестостерон с модификация и анаболна активност от 320% от ендогенен тестостерон и андрогенна активност в 45% по-голяма от тестостерон. Първоначално този стероид е разработена за медицинска употреба от Синтекс Фармацевтикълс (за подкрепа на слабите пациенти страдащи от недохранване, лечение на анемия и остеопороза), но днес той е известен най-вече като ефективна спортно съоръжение. Ако говорим за турския Анаполон следва на първо място да отбележим, че това е мощен анаболен агент, който подпомага за растежа на мускулната маса, увеличаване на производителността на енергия, подобрява производството на кръв и дори премахва болки в ставите. В този случай Anapolon 50mg е достатъчно бърз, но не и най-дълго действащ. За информация: периодът на активността му е около 15 часа от момента на последното приемане на таблетките.

 Правилното приемане на Анаполон (оксиметолон 50 мг) от AbdiIbrahim може да прояви следните положителни ефекти полезни за един спортист:

• Максимално увеличаване на мускулната маса;

• Бързо увеличаване на силовите показатели;

• Подобряване на мобилността и премахване на болки в ставите;

• Подобряване на ефекта от анаболните хормони чрез намаляване на функцията на SHBG;

• Увеличаване на производството на хемоглобин и подобряване на хемопоезата;

• Увеличен протеинов синтез и стимулиране на производството на еритропоетин.

 Може ли таблетките Анадрол – Анаполон да имат странични ефекти? Това може да се случи ако приемащия прави своеволия и не спазва препоръчителните дози. Страничните ефекти се проявяват като прекомерно натрупване на течности в тялото, повишаване на кръвното налягане, гинекомастия, потискане на собствения тестостерон, гадене и загуба на апетит.

Имайте предвид, че ако има естрогенни странични ефекти, свързани с това средство, спортистите обикновено използват тамоксифен или кломифен цитрат, които се справят бързо с тях.

Важно: използването на Anapolon 50mg за увеличаване на масата или други спортни цели се препоръчва само за мъже, жените атлети не трябва да го използват, защото могат да се сблъскат със симптоми и последиците от вирилизация. Възможно е обаче да има и изключения: съществуват случаи, когато жените в спорта използват ефикасно оксиметолон, но в много малки дози – 25 милиграма дневно (половин таблетка).

И още нещо: съхранението на таблетките Анаполон трябва да е на място недостъпно за деца и домашни любимци. Препоръчва се таблетките да се съхраняват на място, защитено от светлина и влага, при стайна температура.

 Употреба и стероиден цикъл с Anapolon 50mg

Като част от спорта този продукт се използва главно в стероидни цикли насочени към покачване на мускулна маса и увеличаване на силата. Анаполонът е предназначен предимно за използване от опитни спортисти. Препоръчителната доза от продукта е 50-100 милиграма на ден, препоръчваната продължителност на приложение е около 6 пълни седмици. Пийте медикаментозните таблетки ежедневно, тъй като Анаполон няма много дълъг период на активност - около 15 часа. Имайте предвид, че по-високите дози, честота и продължителността на приема на този стероид са изпълнени с последствия и могат да блокират ползите от неговата употреба.