Т3 тиромел

25,00 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Тиромел популярен като Т3 представлява хормона Трийодтиронин (Triiodothyronine), който има ествествено отделяне в човешкото тяло от щитовидната жлеза. Произведен от известната турска фармацевтична компания АбдиИбрахим 100 таблетки в опаковка разделени в 4 блистера по 25 таблетки с концетранция на трийодтиронин 25 мкг. Triiodothyronine се предпочита от интензивно трениращи хора като ефективен продукт за отслабване и изгаряне на мазнините.

Трийодтиронин по известен като Т3 ускорява метаболитните процеси и по този начин се постига трайно изгаряне на мазнини, който са използвани от тялото за енергия. Тиромел или Triiodothyronine намалява нуждата от калории по този начин тялото извлича енергия чрез топене на мазнините. Т3 помага за свалянето на излишни килограми и поддържа кожата стегната по време на отслабването, защото тироидните хормони участват в повечето тъкани на човешкото тяло.

Как и кога се приема Tiromel?

Triiodothyronine се употребява един път или максимум два пъти дневно по една таблетка. Препоръчителната дневна доза трийодтиронин 25mcg до 50mcg (µg), като е желателно да започнете употребата с една таблетка. Голяма част от жените чупят хапчето на две и го пият два пъти за деня. Това разделяне на два приема насища рецепторите през целия ден и се постига страхотен резултат. Трийодтиронин се произвежда от щитовидната жлеза, която извлича йода от тялото и стимулира отделянето на този хормон. Тиромел забързва обмяната на веществата и оказва положително въздействие за нормалното функциониране на организма.