Кленбутерол

15,00 лв.
Промо
  • Марка: Sopharma
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Най-често се употребява за издържливост в нормативи за бягане във вътрешното министерство и специалните части и от билдери, които се изчистват от мазнини преди състезание.

Кленбутерола повишава темтературата в тялото и изгаря подкожните натрупвания с добра тренировка, което от своя страна повишава постиженията и издържливостта.

Препарата е популярен в бодибилдърските среди като силен стимулант, който топи мазнините, подпомага мускулния растеж и улеснява натупването на качествена мускулна маса. Това лекарство също така скъсява възстановителния период и има значителен антикатаболен ефект, който забавя изразходването на протеина от мускулните клетки!

Кленбутерол действа добре върху бета рецепторите в мускулната тъкан и телесната мазнина. Този медикамент предизвиква термогенеза, при която нивото на метаболизма се повишава с около 10 процента, а температурата на тялото се увеличава с максимум до около градус и половина.

До тук, за съжаление приключват добрите новини. Макар все още да липсват подробни и категорични научни изследвания върху Кленбутерол, засега наличната информация за този препарат изобщо не е обнадеждаваща. Вярно е, че той оказва положително влияние върху мастните клетки, но наред с това увеличава рязко и размерите на сърцето!