ANAPOLON (100x50mg) Balkan Pharmaceuticals

100,00 лв.
  • Марка: Balkan Pharmaceuticals
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Обща информация:
Анаполон, познат и като Анадрол 50, е най-силният анаболен стероид. За разлика от повечето стероиди, той подтиска в най-малка степен собственото производство на тестостерон. За този продукт, закупен от нашия сайт, гарантираме качество с доказана концентрация и съдържание на активното вещество!

Анаполон или Анадрол е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон притежава способността да увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон тъй като се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

Действие:
Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва“ ставите като от една страна това увеличава силата, от друга: атлети с болки в тях тренират безболезненоАнаполон увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите поемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като бързо насища клетъчните рецептори, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, което не е желателно, или да се комбинира с друг продукт.