BOLDENONE UNDECYLENATE 200 МГ./МЛ. – 10 АМП. Х 2 МЛ.

140,00 лв.
  • Марка: GM Pharmaceuticals
  • Кат. номер: 016
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Болденон от GM е синтетичен стероид , който се радва на голяма популярност в спортната практика. Подобно на много други средства, този стероид има висока анаболна активност (100% от тестостерон), в комбинация с леки андрогенни свойства (50% от тестостерон).

Той има една дългосрочна дейност след инжектиране, и е отличен за постигане на мускулния растеж и развитие на основните физически характеристики - издръжливост и сила.

.

Описание и свойства на Болденон от GM Pharmaceuticals

Активната съставка на стероида - болденон ундециленат, той е на пазара от доста време, обаче, обаче се пусна на спортния пазар по-късно. Първоначално се употребява при ветеринарната медицина, но в крайна сметка днес се използва активно в спорта, където в днешни дни има един от най-големите успехи.

 

Болденон от Gm Pharmaceuticals притежава в опаковка 10ампули с вещество 200 мг / мл, тук можем да кажем, че той е един от най-безопасните и в същото време ефективни стероиди за спортисти. За стероидни цикли е подходящ в бодибилдинга, но и поради широкия спектър на действие го използват в лека и тежката атлетика, като хокей, бойни изкуства и други дисциплини.