Sustandrol 250/ 1 мл Balkan Pharmaceutical 10 ампули

60,00 лв. 75,00 лв.
  • Марка: Balkan Pharmaceuticals
  • Кат. номер: 004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Sustandrol 250 - уникален инжекционен препарат, съдържащ смес от четири различни тестостеронови естера. Всяка от формите на тестостерон, който са част от Sustandrol 250 имат различна степен на дейност, в резултат на все по-високо ниво на тестостерон в кръвта за дълъг период от време. Тъй като различните естери имат "работа" с различна скорост - не е необходимо да се извършва често приложение.

За медицински цели, лекарството се прилага приблизително една ампула на всеки три седмици. В културизма и силовите спортове, обаче сустанон се поставя много по-често: 1-2 пъти седмично. Но за нас е най-важно да го опишем като анаболен препарат за увеличаване на мускулната маса и сила.
 
Sustandrol 250 (тестостерон) отдавна е признат като лидер сред всички анаболни стероиди, за увеличаване на мускулната маса. Sustandrol 250 (Сустанон) има продължилна дейност 6 седмици като може да увеличи телеснто тегло на един атлетс с 8-10 кг. Стероидът е изключително популярен и се използва в почти всеки вид спорт, тъй като има редица положителни свойства :

● Значително увеличава мускулната маса (6-8 кг на месец);
● Подпомага възстановяването след усилени тренировки;
● Елиминира ставни болки свързани с изтъняване на междупрешленните дискове;
● Значително повишава либидото;

 
Sustandrol Balkan Pharma е особенно ценен в пауър лифтинга, защото позволява много бързо да се увеличи силата и издръжливостта.
 
Дозата на продукта може да бъде много различна. От 250 мг на седмица до 1000. Въпреки това най-безопасна и ефективна дозировка е 250-50 0 мг на седмица, за да се постигнат отлични резултати, без вреда за здравето.