Тестостерон Енантат 250мг- 10 ампули

80,00 лв.
  • Марка: Balkan Pharmaceuticals
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Enandrol (Тестостерон Енантат) – е маслен анаболен стероид от Balkan Pharma, който постепенно стимулира освобождаването на хормона тестостерон. След инжектиране на тестостерон се задържа в тялото в дългосрочен план: действието на лекарството е до 15 дни от момента на инжектиране. Този тестостерон енантат е широко разпространен сред атлетите, както и в медицината.

 

Подобни тестостеронови медикаменти отдавна се използват при лечение на хора (в зависимост от клиничната картина се възлагат дози от 50-400 мг на всеки няколко седмици).

Тестостерон Енантат: Ефект и свойства

Enandrol има редица забележителни характеристики, главните, от които са : високата ефективност и благоприятни ефекти към организма, което се потвърждава от много мнения. Известно е, че между свойствата на лекарството се появяват силно андрогенни и анаболни активности. Тази функция осигурява значително увеличение на физическа сила, мускулна маса,  като по този начин спортистът значително преминава няколко нива нагоре.

 

Според мнения, Testosterone Enanthate от Balkan Pharmaceuticals може да помогне, за покачването на около 10 килограма в рамките на една година.

 

Въпреки това, трябва да се знае, че тестостерон енантат задържа течности, които са склонни да напуснат организма след края на цикъла. Нека опишем останалите благоприятни последици от тестостерон енантат: повишено желание за тренировка, подобряване на тонуса и мотивация, премахване на болки в ставите, укрепване на костната структура и подобряване на функцията на сухожилията. Също така, при използване лекарството увеличава апетита и либидото.

 

Трябва да се подчертае, че активната съставка на този анаболен стероид се счита за една от най-разпространените и популярни естери на тестостерон. Тя е била използвана още преди 60 години и до ден-днешен продължава да се използва от професионални атлети или фенове за подобряване на тежката физическа подготовка и за развитието на красива форма.