Тестостерон Пропионат 100мг-10мл

45,00 лв. 55,00 лв.
  • Марка: Meditech
  • Кат. номер: 015
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Тестостерон Пропионат  е най-кратко оцененият тестостеронен стероид. Тестостерон пропионат е подобен на енантат, ципионат и сустанон. Въпреки това, в сравнение с ципионат, пропионатът е много по-кратък естер и ще се освободи по-бързо в кръвта. В резултат на краткото му действие са необходими по-чести инжекции, за да се предотврати намаляването на стероидните нива в кръвта и да станат неефективни.След употребата му вие ще усетите значително подобрение в здравината на вашите мускули, увеличаване на мускулната ви маса в размери, повече сила и издръжливост по време на тренировка. И по-бързо възстановяване на мускулите ви след нея.

Някой от страничните ефекти включват акне, загуба на коса, намаляване на естественият тестостерон в организма ви.

Базов цикъл на тестостерон пропионат е идеален за начинаещ, но е и план, който много ветерани все още могат да следват. Базовият цикъл на тестостерон пропионат работи и дава резултати всеки път, когато се прилага независимо от вашето ниво на опит. За такъв план 100 мг. тестостерон пропионат за 8-12 седмици е перфектна отправна точка. Повечето мъже ще трябва да включват антиестроген, за да се борят с възможните естрогенни ефекти. Независимо дали целите натрупване на маса или сваляне на излишни килограми.Този цикъл на тестостерон пропионат ще доведе до резултати, а крайният резултат ще се определя от и от вашата диета. Ако искате покачване на масата, някои хора го комбинират за 4-6 седмици с Dianabol при 20-30мг. на ден. Във фаза на сваляне пък се прилага често Anavar на 30-50 мг. на ден понякога до 6-8 седмици.

Тестостерон пропионат е едно естерно тестостероново съединение и представлява едно от най-важните тестостеронови съединения намирани някога. С казаното по-горе, много потребители намират тестостерон пропионат за много ефективен продукт. Тестостеронът е много мощен стероид и пропионатният естер води до ситуация, при която концентрациите в кръвта могат да бъдат контролирани ефективно и спирането на употребата ще доведе до по-бързото им намаляване. Това е и което прави продукта популярен сред спортистите жени.Обща доза за тестостерон пропионат е 50-100 мг. всеки или всеки друг ден. Това дава седмична цифра от 350 – 700 мг.