Туринабол 10мг- 100 хапа

70,00 лв.
  • Кат. номер: 012
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Turinabol се произвежда само от няколко фармацевтични лаборатории по света. Затова понякога на спортистите е трудно да си купят това лекарство на пазара. По същата причина продуктът се отличава с доста скъпа цена. Ако смятате, че можете да постигнете по-добри резултати с това стероидно лекарство, отколкото можете да постигнете с по-евтините му аналози, можете да бъдете малко разочаровани от липсата на продукта.

Turinabol 10 мг. може да се счита за добър избор за тези, които са чувствителни към вероятните странични ефекти и искат да намерят лекарство, което не се превръща в естроген и не проявява силни андрогенни свойства.

Друга много важна характеристика е, че Turinabol не се превръща в естроген. Следователно препаратът може да провокира много по-малко негативни реакции, когато се използва от културисти. Такъв популярен страничен ефект като гинекомастията изобщо не предизвиква безпокойство.

Turinabol осигурява чисти и висококачествени резултати. Той позволява на културистите да постигнат дълготрайни резултати, които ще се запазят дълго след приключване на цикъла. Например, Methandienone не може да даде на културистите толкова положителни резултати, тъй като основната мускулна маса, която спортува придобива след цикъла си, ще се състои от вода.

Като цяло мъжете, които се занимават с културизъм приемат Туринабол по 60-80 мг дневно в период от 8 седмици. Той е популярен сред спортистите по време на периода на изчистване, както и известно време преди предстоящото състезание, защото този стероид наистина може да помогне на културистите да запазят мускулната си тъкан.

Turinabol 10 мг. раздела може да осигури нисък андрогенен ефект. Понякога културистите съобщават, че се сблъскват с такива негативни реакции на тялото като акне, мазна кожа, агресивност или дори интензивно плешивост. Въпреки това, в повечето случаи тези реакции се проявяват в случаите, когато човекът е податлив на отрицателно андрогенно действие.

Друг важен фактор, за който културистите не трябва да забравят, е терапията след цикъл. Силно се препоръчва да се приемат лекарства след края на цикъла на Туринабол, които ще могат да насърчат възстановяването на нивата на хормоните в тялото на спортиста.